Producten

Nieuws

Waar wij trots op zijn!

Gepost 12 september 2014 door Peter Rossewij

Vanaf 2008 heeft Regiecentrale voor RWS en convenantpartners meerdere keren MinderHinder projecten mogen uitvoeren. De voorbereidingen, de onderhandelingen met vervoerders en de uitgifte van de zichtkaarten maakten MinderHinder een geschikte oplossing voor grootschalige overlast tijdens wegwerkzaamheden. Meer...(klik hier)

Gepost 29 augustus 2014 door Peter Rossewij

De Gemeente Maastricht heeft gekozen voor de deelkaart van Regiecentrale. Voorheen maakte de gemeente voor zakelijke reizen gebruik van een kaartuitgiftesysteem van NS. Alle processen voor het aanvragen van een zakenrit, de goedkeuring daarvan en de uitgifte van de kaarten zijn daar in voorgaande jaren in het organisatieproces op afgestemd. Meer...(klik hier)

Gepost 26 september 2014 door Martin van Overbeeke

Vanaf 2008 heeft Regiecentrale voor RWS en convenantpartners meerdere keren MinderHinder projecten mogen uitvoeren. De voorbereidingen, de onderhandelingen met vervoerders en de uitgifte van de zichtkaarten maakten MinderHinder een geschikte oplossing voor grootschalige overlast tijdens wegwerkzaamheden. Nu Regiecentrale de Minder Hinder oplossing heeft kunnen ‘verchippen’ op de ov-chipkaart kan de oplossing ook ingezet worden voor kleinere projecten met een kortere duur. Meer...(klik hier)