Contact

Contact

Geïnteresseerd? neem contact op of kom langs!


ROUTEBESCHRIJVING
Regiecentrale is gevestigd aan de Burgemeester de Widtstraat 14 in Amersfoort, op loopafstand van het station.

 

Met de trein
De Burgemeester de Widtstraat 14 is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station Amersfoort loopt u de stationsstraat in richting het centrum. Na 700 meter vindt u de snouckaertlaan en ons kantoor (Witte pand) aan uw rechterhand.

Dienstregeling buslijn Amersfoort CS
Dienstregeling NS naar station Amersfoort

 

Met de auto

Vanaf de A28 uit de richting Utrecht
Volg de A28 richting Amersfoort. Neem afslag 5 (Maarn). Sla links af richting Amersfoort (N227). Rijdt rechtdoor over de Leusderweg (3 km) tot aan de stadsring. Sla linksaf op de stadsring en direct weer links naar de Utrechtseweg (richting station). Neem de eerste afslag rechts voor de Snouckaertlaan. U vindt ons kantoor in het witte pand aan de rechterzijde.
 

Vanaf de A1 en A28 uit de richting Zwolle
Bij knooppunt Hoevelaken richting Amersfoort/Utrecht de A28 volgen. Neem afrit 8 (Amersfoort) en rij over de Hogeweg en Stadsring richting het centrum (2,8 km). Volg de borden station. Sla vanaf de stadsring linksaf naar de Utrechtseweg. Neem de eerste afslag rechts voor de Snouckaertlaan. U vindt ons kantoor in het witte pand aan de rechterzijde.

 

Parkeren
Parkeren kunt u op ons terrein rechts om de hoek van het gebouw aan de Burgemeester de Widtstraat. Meldt u telefonisch aan, dan laten wij de paal zakken.